Felhasználói feltételek

Honlap célja

Az alaszkai malamutokat leginkább csak filmekből, videókból és képekről ismerik az emberek.
A barátságos, mackós kutya azonnal mindenki szívébe lopja magát. Sokan elhamarkodottan egyből az alaszkai malamut vásárlásán törik a fejüket anélkül, hogy utánajárnának a fajtának.
A legtöbb használható forrás angol nyelvű, vagy papír alapú, így kicsit körülményesebb is az alaszkai malamut igényeinek körüljárása.
Honlapunk igyekszik egy átfogó képet adni az alaszkai malamut tulajdonságairól, igényeiről, hogy sokáig a család barátja, tagja lehessen.

Honlapunk használata

Honlapunk használatával Ön elfogadja a jelen szerződési feltételeket. Kérjük, figyelmesen olvassa el őket.

Honlapunk használatával Ön nem szerez szolgáltatásokra vagy az Ön által elérhető tartalomra vonatkozóan semmiféle szellemi tulajdonjogot. Nem használhat fel a honlapunkon szereplő szöveges tartalmakat, kivéve, ha arra engedélyt kapott a tartalom tulajdonosától. A jelen szerződési feltételek nem biztosítanak jogot a Szolgáltatásainkban használt márkajelzések, logók vagy emblémák használatára. Ne távolítsa el, tegye olvashatatlanná vagy módosítsa a Szolgáltatásainkban vagy azok mellett megjelenített jogi közleményeket.

A honlapon közzétett képek, videók szerkesztése, retusálása, részleteinek kitakarása, vagy levágása nem engedélyezett. Csak a honlap webcímével (safaristi.hu/malamut) ellátott képek használhatók fel, és a képen a webcím jól látható, olvasható formában maradjon.

Felelősségi kérdések

Nem terheli felelősség az Üzemeltetőt a Weboldal látogatóival szemben azon károkért, amelyek a Weboldal eléréséből és használatából, vagy az elérési és használati lehetőség Üzemeltetőnek fel nem róható hiányából adódnak.

Szolgáltatásaink, felhasználói feltételek módosítása

Folyamatosan javítjuk és módosítjuk a Szolgáltatásainkat. A Szolgáltatásainkat újabb funkciókkal vagy lehetőségekkel bővíthetjük, de egy Szolgáltatást fel is függeszthetünk vagy azt teljesen meg is szüntethetjük.

A jelen felhasználási feltételeket az Üzemeltető bármikor jogosult megváltoztatni, és leghamarabb tizennégy nappal a közzétételüket követően lépnek hatályba.

Felhasználói feltételek módosítása esetén a változtatások a honlapon megosztott, illetve a honlapról származó régebbi tartalmakra is érvényesek. A feltételek módosításáról szóló értesítéseket ezen az oldalon tesszük közzé. Kérjük, rendszeresen tekintse meg a szerződési feltételeket.